Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Fricassee de poulet

31 Elokuu 2020

Tänään söimme kanaa aika pitkästä aikaa, tai broileriahan se oli. Löysin monta erilaista ohjetta fricassee-nimiselle kanaruoalle, valitsin niistä tämän, jota hieman sovelsin. Fricassee de poulet 400 g broilerin rintafileitä 1 punaisipuli 6 ruskeaa herkkusientä 1 dl valkoviiniä 1 dl kantarellilientä (fondista) 1 dl kermaa voita ja oliiviöljyä paistamiseen suolaa ja pippuria 1 tl herbes de provence-yrttiseosta Taputtele rintafileet kuiviksi ja ripottele niille suolaa ja pippuria. Leikkaa sipuli ja sienet viipaleiksi. Sulata pannulla nokare voita ja lisää mukaan myös pikkuisen oliiviöljyä.

broileri kana pasta Ranska ruokahaaste Tour de France fricassee fricassee de poulet

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »