Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Focaccia revisited

21 Toukokuu 2019

Tiistai on aivan hyvä päivä perhepäivällisen viettoon. Päivän italialaisosuus oli focaccia, otin vinkin siihen Liemessä-blogista, siellä parsafocaccia oli ohjelmassa reilu vuosi sitten. Tein sen verran suuren taikinan, että siitä tuli koko suuren uunivuoan kokoinen. Parsaa oli niin vähän, että laitoin leivän toiseen päätyyn hieman tomaattia lisämauksi. Focaccia parsalla ja tomaatilla 5 dl kädenlämpöistä vettä 50 g tuorehiivaa 0,75 dl oliiviöljyä 1 rkl hunajaa 2 tl suolaa 10 dl vehnäjauhoja muutama vihreä parsa muutama kirsikkatomaatti suolaa ja rosmariinia oliiviöljyä Sekoitin hiivan lämpimään veteen ja lisäsin mukaan hunajan, öljyn ja suolan.

focaccia Giro d'Italia Italia leipä leivonta parsa revisited tomaatti

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »