Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Bacalao a la Llauna – turskaa valkoisten papujen kanssa

25 Elokuu 2022

Ostimme matkakäyttöön muutamia pakastettuja turskapaloja muistaakseni Saksasta ja otin kaksi näistä paloista tänään ateriaksemme. Suosikkiblogissani Spain on A Fork oli juuri eilen ja halusin heti kokeilla sitä. Olin sattumalta juuri ostanut valkoisia papujakin pitkästä aikaa. Tämä oli hyvin helppo ja nopea ruoka ja Albertin mukaan erittäin tyypillinen Katalonian ruoka, vaikkei kuulema ole juurikaan saanut suosiota muualla maassa saati ulkomailla. Albert käytti nahallista valmiiksi suolattua kalaa, mutta minulla oli nahatonta ja suolasin parhaani mukaan itse.

Espanja helpot Kala La Vuelta nopeat pavut Turska valkoiset pavut Valkosipuli papusäilyke

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »