Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Atomeiksi haudutettua kanaa

17 Toukokuu 2018

Pollo alla cacciatora oli tavoitteena, mutta aika tavallinen kanakastike tästä tuli, saatoin jopa hauduttaa liikaa, sillä muutenkin nopeasti kypsyvät broilerin sisäfileet hajosivat haudutuspadassa melko täydellisesti. En saanut ruokaan niin syvää tomaatin väriä, kuin toivoin, mutta makua oli yllin kyllin. oliiviöljyä 400 g broilerin sisäfileitä 1 punainen paprika 1 keltainen paprika 1 sipuli 5-6 pientä valkosipulinkynttä 2 suurta tomaattia 1 tölkki säilöttyjä luumutomaatteja kourallinen kuivattuja pieniä sieniä lehtipersiljaa suolaa ja pippuria 2 rkl tomaattipyrettä 1 dl kuivaa roseviiniä (ei ollut punaviiniä käsillä) 0,5 dl kermaa parmesaania kaverina pastaa Olin aamulla hieman laiskalla päällä yövuoron jälkeen, enkä viitsinyt käyttää...

broileri crock-pot Giro d'Italia hauduttaminen haudutuspata Italia kana paprika pasta pollo alla cacciatora tomaatti

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »