Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien
1 Blogi – HELSINKITCHEN
Neljän raaka-aineen galette
19 Joulukuu 2025
Jouluna on paljon muutakin tekemistä, kuin seistä vahtimassa puurokattilaa. Muistan, kun lapsena hämmensimme aattona vuorotellen riisipuuroa, ettei se palaisi pohjaan muiden aattoaamun puuhien aikana. Rakastan riisipuuroa, mutta jotenkin sen tekeminen tuntui ennen vievän liikaa aikaa. Kunnes keksin keinon, jonka avulla riisipuuroa ei tarvitse vahtia ollenkaan! Tein kerran riisipuuron tällä tekniikalla, kun tehtävänä oli keksiä vegaaninen joulupuuro K-ruokaan.
Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien