Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Teerenrinta maistuu madeirakastikkeen kera

27 Huhtikuu 2024

Mitä pidät? Teerenrinta tarjoillaan duschesse-perunoiden, paahdetun maa-artisokan ja madeirakastikkeen kera. Teeri tarjotaan aina roseena, sillä kypsäksi paistetusta rintafileestä tulee sitkeää, maku voimistuu ja muuttuu maksamaiseksi. Pitkään keitetty madeiraviinikastike, paahdetut maa-artisokkaviipalaat ja duchesseperunat kruunaavat makunautinnon. Teerenrintaa, madeirakastiketta, paahdettuja maa-artisokkaviipaleita ja duchesse-perunoita (4-6 hlölle) 2 kpl teeren rintalasta (tai 4 kpl rintafileitä) 2 tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria voita paistamiseen 3 dl madeiraviiniä 2 dl punaviiniä 5 dl suolatonta lihalientä (esim.

juhlat Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »