Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Tatti-punajuuri-graavilohileipä

5 Syyskuu 2023

4. 8/5 - (22 votes) Kasvimailla parasta aikaa kypsyvä punajuuri on hienon makuinen raaka-aine, joka ei ravintosisällölläkään kumartele. Sen väri kertoo tärkeistä bioaktiivisista aineista, jotka toimivat elimistön suoja-aineina. Punajuuri sisältää monipuolisesti kivennäisaineita: paljon kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, kuparia, rautaa ja sinkkiä. Vitamiinisisältökin on ainutlaatuinen; A-, E-, C- ja B-ryhmän vitamiineja.

Alkuruoka Amuse bouche juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »