Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Sienillä ja tomaatilla täytetty paistirulla

27 Helmikuu 2024

4. 8/5 - (28 votes) Valpolicella-punaviinit maistuvat erinomaisesti runsasmakuisten liharuokien kanssa ja tasapainottavat hyvin tomaatin makua. Valpolicella-punaviinit tehdään Koillis-Italiassa Veneton viinialueella, Veronan kaupungin pohjoispuolella. Perinteiseen Valpolicellaan käytetään alueen kolmea punaista rypälettä, corvinaa, molinaraa ja rondinellaa. Ripasso Valpolicellan aromikkuuden ja pyöreyden takana on kolme käymistä; normaali, ripasso (uudelleen käyminen) ja malolaktinen.

juhlat Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit sieni Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »