Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Elokuu 2019
Herkullinen sadonkorjaajan perunamunakas valmistetaan uuden sadon perunoista. Lisäksi paahdetaan rapeita chorizomakkaran muruja. Annos viimeistellään upean näköisellä ja makuisella punajuurimajoneesilla ja rapeilla palsternakkasipseillä. Tämän ruoan kanssa maistuu ryhdikäs Jacob’s Creekin Le Petit Rosé. ½ kg uusia perunoita 1 keskikokoinen sipuli 6 kpl kananmunia 1 dl oliiviöljyä 1,5 tl suolaa 1 kpl punajuuri 1 kpl kananmunan keltuainen 2 dl oliiviöljyä 1 tl vadelmaviinietikka ½ tl suolaa ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria 1 tl Dijon-sinappia 150 g chorizomakkaraa 7 dl auringonkukkaöljyä 1 kpl palsternakka suolaa Keitä perunat lähes kypsiksi ja jäähdytä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien