Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Sadonkorjaajan perunamunakas

17 Elokuu 2019

Herkullinen sadonkorjaajan perunamunakas valmistetaan uuden sadon perunoista. Lisäksi paahdetaan rapeita chorizomakkaran muruja. Annos viimeistellään upean näköisellä ja makuisella punajuurimajoneesilla ja rapeilla palsternakkasipseillä. Tämän ruoan kanssa maistuu ryhdikäs Jacob’s Creekin Le Petit Rosé. ½ kg uusia perunoita 1 keskikokoinen sipuli 6 kpl kananmunia 1 dl oliiviöljyä 1,5 tl suolaa 1 kpl punajuuri 1 kpl kananmunan keltuainen 2 dl oliiviöljyä 1 tl vadelmaviinietikka ½ tl suolaa ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria 1 tl Dijon-sinappia 150 g chorizomakkaraa 7 dl auringonkukkaöljyä 1 kpl palsternakka suolaa Keitä perunat lähes kypsiksi ja jäähdytä.

Alkuruoka juhlat KASVIS kasvisruoka Liha nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Ruoka & viini tapas Treffiruoka Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »