Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Rukiinen graavilohipiirakka

10 Toukokuu 2018

Moderni ruistaikinapohjan päälle valmistettu lohipiirakkaa maistuu varmasti kevään ja kesän juhlavieraille. Piirakka on nopea valmistaa, sillä piirakan päällysaineet eivät tarvitse ollenkaan uunikypsytystä. Wasabilla ja limellä maustettu kreemi, punasipuli ja tomaatti leikkaavat hyvin graavilohen rasvaisuutta. Kokeile jo tänään! Taikina: ½ dl kylmää vettä 3 dl ruisjauhoja 1 dl erikoisvehnäjauhoja ½ tl suolaa 125 g voita Täytteet: 500 g graavilohi 6 kpl isoja kypsiä tomaatteja 2 kpl punasipuleita 2 prk crème fraîche 4-6 tl wasabitahnaa 2 kpl limen mehu puristettuna 1 rs salaatinversoja Taikina: Mittaa jauhot ja suola kulhoon.

Alkuruoka Amuse bouche juhlat Kala nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit Ruoka & viini Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »