Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Jättikatkarapu-parsa-avokado saaristolaisleipä

18 Toukokuu 2018

Herkullinen alkuruoka, lounas tai illanistujaisruoka valmistuu saaristolaisleivän päälle rakennettavista komponenteista. Tempurafriteerattujen jättikatkarapujen lisäksi leivän päälle lisätään parsaa, avokadoa, limemajoneesia sekä salaatinveroja. Tämä leipä maistuu varmasti vieraille! 4 kpl saaristolaisleipäviipale 2 kpl syntikypsiä avokadoja 8 kpl vihreä parsa 1 rasia salaatinversoja koristeluun 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl oliiviöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria 1 tl Dijon-sinappia 8 kpl jättikatkaravunpyrstöjä 2 kpl kananmunan keltuaisia 2 dl jäävettä 1 ¾ dl vehnäjauhoja ¼ dl perunajauhoja ½ l öljyä Majoneesia valmistettaessa on tärkeää, että kaikki aineet ovat huoneenlämpöisiä. Erottele kananmunan...

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »