Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Rapeat lampaankääpäpihvit

30 Syyskuu 2023

4. 7/5 - (24 votes) Kaunis lampaankääpä on mieto ja maukas ruokasieni, joka on mielestäni parhaimmillaan pihviksi paistettuna. Lampaankääpää käytettiin sotien aikaan lihankorvikkeena. Eipä ihme, sillä sen rakenne on tiivis ja lihamainen. Rapeat lampaankääpäpihvit (4 hlölle) 8 kpl pienehköjä lampaankääpäsienen lakkeja 1 kpl kananmuna 2 dl pankojauhoja ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria 1 dl raastettua parmesaania 4 kourallista rucolan lehtiä ½ dl oliiviöljyä 2 rkl sitrus-balsamicokastiketta ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria Lampaankääpä on parhaimmillaan rapeiksi pihviksi paistettuna Puhdista sienet huolellisesti ja irroita niistä lakki.

Alkuruoka juhlat KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit sieni Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »