Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Heinäkuu 2025
4. 9/5 - (22 votes) Todella herkullinen salaatti valmistuu käden käänteessä mehevistä kirsikkatomaateista, bufala mozzarellasta, raparperi-balsamicokastikeesta ja rucolanversoista. Kannattaa varoa, sillä salaatti voi viedä sydämesi! Raparperi-balsamicolla maustettu tomaatti-mozzarellasalaatti (4 hlölle) 500 g (2 rasiaa) kirsikkatomaatteja 2 kpl Mozzarella di bufala palloja 100 g raparperia kuorittuna ½ dl sokeria 1 dl vettä ½ dl paksua balsamicokastiketta 1 rkl sitruunamehua 2d l Mimis rucolan versoja loraus oliiviöljyä Raparperi-balsamico on syntisen hyvää Kuori raparperit ja leikkaa ne paloiksi. Keitä paloja sokerilla maustetussa vedessä 10-15 minuuttia, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien