Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Pinaattinen savulohipasta

20 Heinäkuu 2023

4. 8/5 - (30 votes) Tuore pinaatti, ruusukaalit ja kirsikkatomaatit maustavat herkullisen kylmäsavulohipastan. Tästä ei pastaruoka enää parane, kun se kruunataan ricottalla ja pekaanipähkinöillä. Pinaatilla ja ruusukaaleilla maustettu savulohipasta (4 hlölle) 150 g kylmäsavulohta 1 kpl sipuli 1 kpl valkosipulinkynsi 150 g tuoretta pinaattia 200 g ruusukaaleja 1 rs kirsikkatomaatteja 1 tlk Mutti kirsikkatomaatti 1 dl valkoviiniä 1 rkl kalakastiketta 1 rkl sitruunamehua 2 rkl hummerifondia 2 tl kuivattua basilikaa 2 rl rouhittua mustapippuria 2 dl pekaanipähkinöitä 100 g ricottaa Oliiviöljyä 300 g tuore nauhapastaa Kuori ja hienonna sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuullota valkosipuli- ja sipulikuutioita tilkassa oliiviöljyä kasarissa.

juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »