Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Parsapestolla maustettu tonnikala-pastasalaatti

4 Toukokuu 2024

4. 9/5 - (19 votes) Parsapesto on mielettömän hyvää ja se on helppo valmistaa. Herkullinen pastasalaatti valmistetaan pastasta, tonnikalasta, purjosipulista ja se maustetaan parsapestolla. Pastasalaatti sopii nautittavaksi sellaisenaan, mutta se toimii loistavasti myös grilliruokien lisukkeena. Parsapestolla maustettu tonnikala-pastasalaatti (6-8 hlölle) 500 g Rummo-pastaa 1 prk tonnikalaa ½ kpl purjosipuli (valkoinen osa) 1 prk (50g) kapriksia suolaa pastan keitinliemeen 1 nippu vihreää parsaa 70 g pinjansiemeniä 2 dl parmesaanijuustoa raastettuna ½ ruukkua tuoretta basilikaa noin 1 dl oliiviöljyä 1 kpl sitruuna sormisuolaa rouhittua mustapippuria Parsapestolla maustettu tonnikala-pastasalaatti maistuu koko perheelle Keitä pasta ohjeen...

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »