Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
16 Joulukuu 2025
5/5 - (1 vote) Saaristolaisleivän päällä nautitaan lohitartaria, limellä maustettua mascarponejuustoa ja jokiravun pyrstöjä. Herkkuleipä maistuu alkupalana tai ihan muuten vaan. Lohitartar: 500 g lohta 2 rkl merisuolaa 1 tl sokeria ½ kpl ruohosipuliruukku 2 rkl limemehua 1 tl rouhittua mustapippuria ½ tl suolaa Lime-mascarponetahna: ½ rku silputtua ruohosipulia 250 g mascarponejuustoa 2 rkl limemehua ½ tl suolaa ½ tl sokeria 150 g jokiravunpyrstöjä 6 palaa saaristolaisleipää Lohitartar-saaristolaisleipä on maistuva ja näyttävä alkupala Pyyhi lohipala talouspaperilla. Poista kalafileestä ruodot ja nahka. Ripottele suola ja sokeri kalan pintaan tasaisesti.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien