Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Lokakuu 2025
4. 9/5 - (45 votes) Carpaccio on italialaisen keittiön klassikko, jossa yksinkertaisuus ja eleganssi kohtaavat. Ohueksi leikattu, kypsentämätön kala tai liha saa seurakseen raikkaan öljypohjaisen kastikkeen, joka korostaa raaka-aineen hienovaraisia makuja. Aromipajan lohicarpaccio vie nautinnon vielä pidemmälle – annos kruunataan uunissa paahdetuilla hasselpähkinöillä ja täyteläisellä piparjuurikastikkeella, jotka tuovat kokonaisuuteen paahteista syvyyttä, sopivaa potkua ja ihastuttavaa rapeutta. Lohicarpaccio, paahdettuja hasselpähkinöitä ja piparjuurikastiketta (4 hlölle) 400 g ruodotonta lohta 1 dl oliiviöljyä 1 dl sitrus-balsamicoa 1 tl rouhittua mustapippuria 1 tl suolaa 100 g hasselpähkinöitä ½ tl suolaa 1 prk (120g) smetanaa 3 tl...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien