Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Joulukuu 2025
4. 9/5 - (23 votes) Italialaisten klassikkojen aatelia on täyteläinen tonnato-kastike, jossa tonnikala ja majoneesi sulautuvat vastustamattomaksi pariksi. Kun rapean lapinnäkkileivän päälle levittää tätä silkkistä kastiketta ja viimeistelee graavilohella, syntyy alkuruoka, joka hurmaa niin arjessa kuin juhlapöydässä. Lapinnäkkileipä tonnikalakastikkeella ja graavilohella (6 hlölle) 200 g Kala-Lappi graavi kirjolohifileesiivuja 6 kpl Lapinnäkkileipää 1 dl silputtua ruohosipulia ja salaattiversoja 1 prk tonnikalaa öljyssä 2 tl kalakastiektta 1 tl Dijon-sinappia 3 rkl sitruunamehua 2 dl maustamatonta majoneesia 1 rkl raastettua sitruunan kuorta 2 rkl kapriksia Rapea leipä graavilohesta ja tonnikalakastikkeesta vie kielen mennessään Valuta...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien