Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
                Kesäinen tartar lohesta ja avokadosta
                
            
        
        
    25 Toukokuu 2023
4. 8/5(23 votes ) Perinteisesti mustaherukanlehtiä käytetään muun muassa salaattien mausteena, kurkkujen säilönnässä ja erilaisten juhlajuomien valmistuksessa. Kesän ehdoton ”fingerfood” syntyy friteeraamalla aromaattisia mustaherukanlehtiä japanilaiseen tempuratyyliin. Kasvin lehdillä on useita terveyttä parantavia vaikutuksia. Niitä käytetään nestettä kehosta poistavana ja munuaisten toimintaa parantavana hoitona sekä niillä on todettu olevan korkeaa verenpainetta alentava vaikutus.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien