Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Katkarapu-lohi voileipäkakku lasissa

4 Heinäkuu 2025

4. 9/5 - (48 votes) Kun mieli tekee seuraavan kerran voileipäkakkua, voit valmistaa sen helposti lasiin tai maljaan. Aromipajan voileipäkakku maustetaan katkaraputahnalla, mäti-kananmunatahnalla ja graavilohella. Lasista tarjoiltu voileipäkakku on kaunis ja helppo syödä. 1 prk (200g) Hyvä Apaja jäämerensalaatti 200 g isoja katkarapuja 1 dl maustamatonta majoneesia 2 rkl sitruunanmehua 1 dl silputtua ruohosipulia ½ tl rouhittua mustapippuria 4 kpl kanamunia 1 dl majoneesia 5 rkl mätiä tai merileväkaviaaria 1 dl silputtua tilliä 200 g Kala-Lappi graavi kirjolohifileesiivu 200 g isoja katkarapuja 4 kpl retiisejä 2 dl smetanaa 8 viipaletta Fazer Artesaanipaahto Jyväisä 2 dl kalalientä (vettä + 2 tl kalafondia) Voileipäkakun voi valmistaa myös...

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »