Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Juustolla gratinoidut Portobello-sienet

3 Toukokuu 2024

5/5 - (17 votes) Portobello-sienistä saat pienellä vaivalla ihan loistavan alkupalan. Sienet paistetaan pannulla ja gratinoidaan Camembert-juustolla uunissa. Annos on loistava tapas sellaisenaan tai sopii lisukkeeksi salaatin, kalan, kanan tai lihan kera. Camembertilla gratinoidut portobello-sienet (4 kpl) 4 kpl (noin 250g) Portobello-sieniä (tai tosi isoja herkkusieniä) 250 g Camembert-valkohomejuustoa ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 1 tl timjamia tilkka oliiviöljyä paistamiseen Camembertilla gratinoidut Portobellot ovat oiva tapas Poista sienistä jalka. Älä heitä jalkoja roskiin vaan hyödynnä se vaikkapa munakkaaseen.

Alkuruoka juhlat KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »