Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Lokakuu 2025
4. 7/5 - (66 votes) Puut ovat tiputtaneet koko värikirjon lehtiänsä maahan, joten suppilovahveroiden löytäminen vaatii harjaantunutta silmää. Etsiminen kannattaa, sillä metsänmakuisista sienistä saa aikaan hienon juhla-annoksen. Suppilovahverokeitto (6 hlölle) 1,5 l suppilovahveroita 5 kpl salottisipuleita 2 cm pala palsternakkaa ¼ kpl fenkoli 1 dl tuoretta persiljasilppua 3 dl kasvislientä (esim. Puljonki) 2 dl kuivaa valkoviiniä 4 dl kuohukermaa 3 rkl paseerattua tomaattia 20 g voita 2 tl sokeria 2 tl hyvälaatuista suolaa 2 tl rouhittua mustapippuria 18 kpl kauniita suppilovahveroita 10 cm pala purjoa 20 g voita 1 dl maitovaahtoa Suppilovahverokeitto viimeistellään maitovaahdolla Puhdista ja hienonna suppilovahverot (jätä 18 kpl...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien