Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Herkullinen parsa-cheddarpaistos uunissa

23 Maaliskuu 2019

Kevät kolkuttaa ovella. On aika nauttia kevään ensimmäinen parsa-annos. Parsa on ikivanha lääkekasvi, jolla on useita terveyttä parantavia vaikutuksia. Parsa sisältää kaikista kasveista eniten foolihappoa, jonka on todettu alentavan sydän-, verisuoni- ja sydäntautiriskiä. 1 nippu vihreää parsaa 150 g ilmakuivattua kinkkua 150 g Jukolan Aito Cheddar 15 kpl kirsikkatomaatteja Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois (muutama sentti parsan alaosasta).

Alkuruoka juhlat nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini tapas Treffiruoka Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »