Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Tahmea seesamitofu

14 Marraskuu 2025

Silmiini osui jälleen yksi minulle uudenlainen tapa valmistaa tofua ja äkkiseltään sanoisin, että tällä tapaa valmistettuna tofusta saa monikäyttöisintä, mikäli tarkoitus on korvata lihaa tofulla. Tässä menetelmässä tofu revitään tai murennellaan palasiksi, kypsennetään rapeaksi uunissa ja maustetaan sen jälkeen maustekastikkeella. Tällä tavalla valmistetulla tofulla voi mielestäni korvata esimerkiksi suikalelihan tai broilerinsuikaleet erilaisissa pastoissa tai kastikkeissa. Mikäli tofua haluaa syödä sellaisenaan, voi maustekastiketta varioida aivan mielensä mukaan. Tässä toimisi hyvin satay-kastike, erilaiset sweet&sour-kastikkeet, coghujang-tahnasta valmistettu tulinen kastike, bulgogi-kastike, teriyakikastike – aivan mikä vain!

tofu

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »