Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Selleripyree

30 Tammikuu 2022

Juuriselleri on ollut yksi harvoista ruoka-aineista, joista en ole tykännyt. Yleisesti ottaen syön hyvin pitkälti kaikkea ja varsinkin nyt ruokaharrastuksen (ja keski-ikäisyyden) myötä olen tietoisestikin opetellut syömään aineksia, jotka minulle eivät ole olleet mieleisiä. Useita makuja olen oppinut syömään ja nauttimaan niistä, joitakin makuja on vielä niin sanotusti työn alla. Mutta hiljaa hyvää tulee! Kävimme murusen kanssa loppusyksystä syömässä vähän fiinimmin Joensuun Teatteriravintolassa.

selleri

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »