Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Seesamibroileri

22 Helmikuu 2019

Jääkaapissa nökötti kesältä jäänyt vajaa pullo hickory-kastiketta, joka odotti käyttöään. Vanhoja Maku-lehtiä selaillessani silmiini osui tämä ohje, joka oli julkaistu kesää vasten. Marinoitu broilerin liha oli paloiteltu ja pujoteltu vartaisiin, mutta näin talvisaikaan oikaisin – hieman pakon sanelemana – ja valmistin broilerin pihveinä uunissa. Vartaita tehdessä lihat sivellään ohuelti marinadilla ennen vartaisiin pujottamista ja kastiketta lisätään pintaan paistamisen aikana. Grillissä kypsennettäessä lihan pinta saa hieman rapsakkuutta ja maku vielä lisää paahteisuutta.

broileri grillaaminen

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »