Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Riistaragu

25 Lokakuu 2025

Ragu on italialaista lihakastiketta, joka tarjotaan pastan kera. Tyypillisin ja tunnetuin ragu on ragu alla bolognese, joka valmistetaan jauhelihasta ja haudutellaan punaviinissä ja säilötyissä tomaateissa. Ragussa voi käyttää myös muuta lihaa, kuten nautaa, possua, ankkaa tai riistaa jauhettuna tai kokolihana. Myös nestettä voi vaihdella erilaisista viineistä, liemistä, vedestä tai maidosta koostuviin sekoituksiin. Mielestäni paras liemi tämän tyyppisiin kastikkeisiin on nimenomaan punaviinin ja tomaatin yhdistelmä.

Riista

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »