Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
                Tikka masala
                
            
        
        
    11 Toukokuu 2020
Juurileivonta on putkahtanut myös minun keittiööni – monien monien muiden keittiöiden lisäksi. Osallistuin talvella kansalaisopistolla hapanjuurileivontakurssille, josta sain mukaani oppia ja neuvoja, mutta myöskin valmiit ja vahvat vehnä- ja ruisjuuret. Opettajan ohjeiden mukaisesti olen nyt ihan kaikessa rauhassa tutustunut juurteni sielunelämään ja tehnyt vehnäjuurella ihan vaan tavallista vehnäleipää ja palasämpylöitä ja ruisjuurella vuokaleipää. Herkullisia molemmat ja varsinkin sämpylät ovat saavuttaneet suuren suosion sekä lasten, että murusen taholla. Eli onnekseni saan leipoa ja harjoitella paljon!
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien