Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Persikkakakku

18 Lokakuu 2018

Syksy on värjännyt luonnon keltaiseksi ja oranssiksi. Aurinkoisissa syyspäivissä on ilmassa vielä ripaus kesän muistoja. Helteisen kesän loppu maistuu persikalta ja yrttiseltä makeudelta ja ne maut yhdistyvät tässä kakussa. Parhaimmillaan tämä kakku onkin persikoiden sesonkiaikaan kesällä – silloin kun yrtit kukoistavat omalla takapihalla ja ovat täynnä kesän makua. Alkuperäisessä ohjeessa kakun kanssa tarjottiin koivusiirappia, joka maustettiin timjamin sijaan koivun lehdillä, mutta aivan loppukesän lehdet eivät houkutelleet minua tähän kokeiluun.

Makea leivonta Persikka ja nektariini

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »