Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Maapähkinäbroileri

18 Tammikuu 2020

Jääkaapissa oli jämäpurkki maapähkinävoita odottamassa käyttöä. Repertuaariini ei kuulu kovinkaan montaa ruokalajia, joihin maapähkinävoita saisi käytettyä niin, että siitä kaikki ruokailijat tykkäisivät. Satay-kastike on varma valinta, joka maistuu ja jota voi myös pakastaa. Tämän ajattelinkin toteuttaa viikolla, jolloin syödään aikuisten kesken. Lueskelin lomalla uutta Glorian Ruoka&viini -lehteä ja sieltä silmiini osui tämä maapähkinäbroilerin ohje.

broileri Pähkinät

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »