Parhaat Ruokablogit

Annin Uunissa

Piparkakkutrifle – joulun nopein jälkiruoka

10 Joulukuu 2018

Hei tiesitkö, että triflejä tarjoillaan usein juuri jouluisin? Trifle on englantilainen jälkiruoka, joka tehdään kerroksittain kulhoon tai laseihin. Usein (Englannissa) triflen tekoon käytetään sokerikakkupohjaa, hilloa, hedelmiä ja kermavaahtoa. Triflet kostutetaan ja kostutukseen käy kuulemma parhaiten jokin alkoholipitoinen juoma, kuten sherry. Itselleni trifle on nopea tie herkutteluun.

itsenäisyyspäivä Jälkiruoka Joulu mustikka Nopeat ja helpot piparkakku Uusivuosi

Lue koko juttu täältä »

Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »