Parhaat Ruokablogit

Annin Uunissa

Gnocchi all’Amatriciana

27 Helmikuu 2023

Startataan viikko käyntiin italialaisella klassikolla: all’Amatricianalla. Italiallassa kastikkeen raaka-aineet ovat: guanciale eli ilmakuivattua possunposki, pienet ja tuliset peperoncino chilit, kokonaiset San Marzano tölkkitomaatit ja pecorino-juusto. Tässä ohjeessa käytän pekonia, tölkkitomaatteja, kuivattua chiliä ja parmesan juustoa. All’Amatriciana -kastike tarjoillaan yleensä spagetin kanssa, mutta käytin ihania arjen helpottajia: valmiita peruna gnoccheja. Mieheni ei oikein välitä gnoccheista, mutta tämä ohje upposi häneenkin.

arkiruoka Nopeat ja helpot pasta

Lue koko juttu täältä »

Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »