Parhaat Ruokablogit

Annin Uunissa

Erilaiset sokerit leivonnassa

25 Lokakuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Dansukker – Suomen sokeri Jos leivot paljon on sokeri sinulle tuttuakin tutumpi raaka-aine keittiössä. Sokeri on yksi leivonnan perusaineista jauhojen ja rasvan ohella. Mutta kuinka hyvin tunnet kaikki erilaiset sokerit ja tiedätkö millaisia eroja niiden välillä on? Sokeri ei nimittäin ole pelkästään makeuttaja leivonnassa, vaan se on myös tärkeässä roolissa kun tarkastellaan leivonnaisen makua, tekstuuria ja ulkonäköä. Sokerilla voi myös säilöä marjoja ja hilloa, sillä voi alentaa jäätymispistettä esimerkiksi jäätelön teossa ja hiivan kanssa sillä saa aikaan käymisprosessin.

Inspiraatio leivonta tekniikat Yhteistyö Yhteistyöt Sokerit

Lue koko juttu täältä »

Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »