Parhaat Ruokablogit

Annin Uunissa

Bûche de Noël eli Jouluhalko

9 Joulukuu 2021

Kaupallinen yhteistyö Fine Foods & St. Dalfour Perinteinen ranskalainen joululeivonnainen valtasi ensimmäistä kertaa meidän pikkujoulupöydän. Tämä minun hieman raikkaampi versio perinteisestä jouluhalosta tehdään helppoon suklaiseen kääretorttupohjaan, täytetään ranskalaisella St. Dalfour karhunvatukkahillolla ja vaniljajäätelöllä! Perinteisen suklaakuorrutuksen vaihdoin silkkiseen marenkiin.

Gluteeniton Joulu kääretorttu leivonta marenki suklaa Uusivuosi Yhteistyö Yhteistyöt

Lue koko juttu täältä »

Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »