Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

vakuumikoneen hyödyt kotikäytössä

15 Helmikuu 2018

Kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, kuuluu keittiömme uusiin kapistuksiin kammiovakuumikone, joka on kyllä tuttu ammattikeittiöistä. Miksi ylipäänsä päätin hankkia vakuumikoneen? Saan silloin tällöin riistaa, säilön ja kuivatan ruokaa, ja säilyvyyden kannalta vakuumi onkin ihan ehdoton. Esimerkiski vakumoitu pala parmesaanijuustoa säilyy puolikin vuotta todella helposti. Samoin tuore, vakumoitu kalafile nolla-asteisessa kaapissa pysyy laadukkaana reilu viikon, mikäli kala on tuoretta ennen vakumointia.

kone vinkit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »