Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Sesongin parasta juuri nyt | Poropata

1 Marraskuu 2018

Kaupallisessa yhteistyössä: Poro reseptit Poro, tämä pohjoisen kasvatti ja etelän luksustuote, löytää yhä paremmin tietään tavallisiin kotitalouksiin. Monet syövät poroa vain laskettelulomilla Lapissa, vaikka olisihan tämän suomalaisen raaka-aineen hyvä olla pöydissä myös arkena, lokaatiosta riippumatta. Vasta myöhemmin kokin työurani aikana pääsin kunnolla kosketuksiin tuoreen poronlihan kanssa. Ymmärsin, kuinka erilainen liha on kyseessä. Lähes rasvaton ja erittäin proteiinipitoinen liha kypsyy myös aivan… Artikkeli Sesongin parasta juuri nyt | Poropata julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

Liha perinteinen Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »