Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Parmigiano Reggiano – Mitä se on ja miksi?

14 Joulukuu 2020

Minulla oli tapana syödä hyvin kypsyneitä juustoja viikko tasolla useampaa sorttia ja muutamiin eri makuihin palasin ajan saatossa useasti. Yksi niistä oli aitoa parmesaani, Parmigiano Reggiano, Reggion ja Parman väliseltä alueelta. Ensinnäkin, mikä ihmeen Parmesaani? Siis monet tietävät tai ovat kuulleet siitä joko televisiossa tai lukeneet sen nimen reseptissä. Kyseessä om historiallinen tärkeä juusto, jota jotkin pitävät yhtenä italialaisen ruuan… Artikkeli Parmigiano Reggiano – Mitä se on ja miksi?

Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »