Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Käyttävätkö kokitkin valmisteita?

4 Toukokuu 2018

Kaupallinen yhteistyö: Hedvi Oy Laadukkaat valmisteet ovat olleet arkipäivää ammattikeittiössä jo vuosikymmeniä. On myös niitä ravintoloita, joissa tehdään kaikki itse ja parhaimmillaan tehdään jopa omia valmisteita asiakkaille myytäväksi asti. Kuitenkin moni asiakas näkee valmisteiden käytön ravintoloissa negatiivisena asiana, vaikka todellisuudessa monissa hyvissäkin ravintoloissa hyödynnetään puolivalmisteita. Esimerkiksi ranskanperunat ostetaan useisiin ravintoloihin puolivalmiina. Miksi valmisteita sitten käytetään ammattikeittiöissä?

burgeri Liha Lisuke Reseptit salaatti

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »