Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Aidon oliiviöljyn valmistus | Terra Cretan oliiviöljytehdas

17 Lokakuu 2018

Kaupallinen yhteistyö: Terra Creta Opin jo Stockmannilla työskennellessäni, että tuotantoa pitää omin silmin myös nähdä, jotta ymmärtää, miten tuote on todellisuudessa valmistettu. Tällä ajatuksella lähdinkin Kreetan reissuun eli tutustumaan oliiviöljyn valmistukseen. Perusasioista liikkeelle, eli mikä on oliiviöljyn perusraaka-aine? Tietenkin oliivi, ja kun kyse on Kreetan saaresta, on oliivilajike nimeltään Koroneiki. Suurin osa Kreetalla viljellyistä oliiveista on Koroneiki-lajiketta, ja se on erityisen… Artikkeli Aidon oliiviöljyn valmistus | Terra Cretan oliiviöljytehdas julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

matkat mielipide salaatti vinkit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »