Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Speciaalimpi viikonloppu ruoka | secretopasta

27 Lokakuu 2018

Vaikka lukuisat gourmet tuotteet on tullut koluttua vuosien varrella ibericopossun liha on jotain mitä ei ihan helposti löydä. Iberico on siis porsas iberian niemimaalta joka syö ravinnokseen tammenterhoja ja tunnistaa mm. tummasta turkista. Lihana se on huomattavasti marmonoituneempaa kuin tavanomaiset possun ja sen maussa on huomattavasti enemmän luonnetta. Sain alkuvuodesta käsiini ”salaista” leikkuuta eli secretoa joka muistuttaa hyvin vahvasti naudasta saatavaa… Artikkeli Speciaalimpi viikonloppu ruoka | secretopasta julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

Liha pasta Reseptit Videot

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »