Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Aasialainen kalkkunakastike – kokeellisempi kotiruoka

3 Joulukuu 2019

Oletko koskaan pohtinut, missä on kaikki kotimainen kalkkuna? Leikkeleenä ja rullana toki on, mutta tuoreelta se on kyllä astetta harvinaisempi herkku. Näin yleisesti, kalkkunassa on hiukan enemmän proteiinia ja vähemmän rasvaa kuin broilerissa ja maullisesti hiukan vahvempi. Rakenne on se missä tämä lintu erottuu selkeästi, nimittäin isommalla linnulla on suuremmat syyt ja tästä johtuen suutuntuma on lihaisampi. Kalkkuna kuivuu helposti… Artikkeli Aasialainen kalkkunakastike – kokeellisempi kotiruoka julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »