Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Yhden pellin ateria – broilerin koivet

13 Joulukuu 2019

Minusta laadukas kotikokkailu ja parhaat niksit pääsevät arvoon kun ruoka on maitavaa ja ei synny niin mahdottomasti tiskiä. juuri itsenäisyyspäiväksi sattui eräänlainen miesflunssa niin päätin vähän kokkailla. Broilerinkoivet ovat siipien lisäksi yksi minun suosikki raaka-aineista. Liian usein näkee kun näitä erittäin maukkaita osia valmistetaan keskinkertaisesti tai jopa huonosti. Se että maku tarvitaan kunnolla niin koivet maustuvat luita myöten.

Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »