Parhaat Ruokablogit

In Umido – ruokablogi

Suolaisen makea focaccia ananaksella, mantelilla ja parmesaanilla

11 Maaliskuu 2018

Ananas pizzassa jakaa perinteisesti mielipiteet. Monien mielestä ananas ei kuulu pizzaan ja toisten mielestä se on ehdoton täyte esimerkiksi pepperoni- tai kana-aura -pizzassa. Italiassa asiaan suhtaudutaan tietysti italialaiseen tapaan, tunteella, kuten tästä videosta käy ilmi. Tuntuu, että Suomessakin ananastäytteen ystävät ovat vähentyneet tai sitten asiasta ei vaan huudella julkisesti pizzamoukaksi leimautumisen pelossa. Kaikesta huolimatta ananasta sisältävät pizzat keikkuvat suomalaisten kestosuosikkeina vuodesta toiseen tilatuimpien pizzojen listoilla.

ananas Featuring Focacciat Italialaiset leivät karpalot Leivät mantelirouhe parmesaani

Lue koko juttu täältä »

In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »