Parhaat Ruokablogit

In Umido – ruokablogi

Pasta e ceci alla romana – Pastakeitto kikherneillä

1 Lokakuu 2020

Pastaa ja kikherneitä onItaliassa laajalti tunnettu ruokalaji, joka sopii erityisen hyvin kylmempiin vuodenaikoihin. Aineksiltaan ja reseptiltään perusyksinkertainen pastakeitto on vaivaton valmistaa vaikka arki-illan lämmittäjäksi. Pasta e cecin peruspilarit ovat pastan ja kikherneiden lisäksi valkosipuli,rosmariini, pieni määrä tomaattia ja liemi. Luonnollisesti näin yksinkertaisesta ruokalajista löytyy lukemattomia erilaisia muunnelmia, kuten tomaatiton in bianco ja tämä oma suosikkini, alla romana. Roomalaisessa versiossa keittoon lisätään sardellia.

Italia Keitto Muut reseptit pasta

Lue koko juttu täältä »

In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »