Parhaat Ruokablogit

In Umido – ruokablogi

Brunssisämpylät

27 Huhtikuu 2018

Herkulliset, tuoreat sämpylät ehtivät valmiiksi brunssipöytään valmistelemalla sämpylätaikinan jo edellisenä iltana ja antamalla taikinan kohota hitaasti yön yli jääkaapissa. Nämä helpot brunssisämpylät maistuvat niin suolaisten leikkeleiden, juustojen kuin esimerkiksi hillon tai marmeladin kera. Tällä ohjeella valmistuu 24 sämpylää. 790 g hiivaleipäjauhoa 430 g maitoa 80 g voita tai öljyä 70 g sokeria 20 g hiivaa 12 g suolaa 1 huoneenlämpöinen kananmuna Lämmitä maito huoneenlämpöiseksi ja liuota sitten hiiva maitoon. Sekoita yleiskoneen kulhossa jauhot, sokeri, suola, rikottu kananmuna ja sulatettu voi tai öljy.

Brunssi Featuring hiivaleipäjauhot Leivät Sämpylät

Lue koko juttu täältä »

In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »