Parhaat Ruokablogit

12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet

Hiillostettu Parsa, Sitruunamajoneesi & Parmesan

25 Kesäkuu 2019

”Parsa on vielä tikissä. Paahdettuna se on jopa suuremmassa tikissä. Kokeilkaa vaikka. ” By Henkka–Serves: 2:lle hengelle 1 pkt Vihreää parsaa 1 dl Maustamatonta majoneesia 1 Sitruuna 0,5 dl Raastettua Parmesania Suolaa & Mustapippuria Oliiviöljyä 1 Leikkaa parsoista puinen tyviosuus pois, noin 10 cm pala kannasta päin. Paahda parsat kuumalla pannulla oliiviöljyssä niin, että parsat saavat paahteisen värin.

Arkeen kasvisruoat

Lue koko juttu täältä »

12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien

1 12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet

Suolakinuski + Jäde
Katso kaikki blogin artikkelit »