Parhaat Ruokablogit

Voita ja Suolaa

Pepperonipizza

2 Huhtikuu 2017

Pizzaan ei aina tarvitse tyhjätä koko jääkaapin sisältöä vaan muutama laadukas ainesosa riittää. Itsetehty tomaattikastike pohjalle, juustoa reilulla kädellä ja mausteisia pepperonimakkaran siivuja niin se on siinä :) Tällä ohjeella tulee neljä kappaletta rasvaa tihkuvia herkullisia pizzoja :) Pizzapohja(4 kpl) 3 dl Vettä n. 6 dl Durumjauhoja 1 pussi Kuivahiivaa 4 rkl Oliiviöljyä 2 tl Suolaa Sekoita kuivahiiva, öljy ja suola reilusti kädenlämpöiseen veteen. Lisää jauhot erissä ja alusta tasaiseksi. Kohota liinan alla vedottomassa paikassa vähintään pari tuntia.

Juusto pizza

Lue koko juttu täältä »

Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »