Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Yhden padan ratatouille-pasta

7 Kesäkuu 2020

Herkullinen ratatouillepasta syntyy yhden astian taktiikalla puolessa tunnissa. Ratatouille on Etelä-Ranskan alueen perinteinen kasvismuhennos, jota on syöty jo vuosisatojen ajan tarjoten sitä joko lisukkeena tai sellaisenaan esimerkisi leivän kanssa. Tomaatit, munakoisot, paprikat ja kesäkurpitsat yhdessä valkosipulien, sipulien ja oliivien kanssa aikaansaavat uskomattoman maukkaan kokonaisuuden. Sellaisen, ettei siihen rinnalle kaipaa mitään ”lihaista” rinnalle. Ratatouille valmistetaan joko niin, että kaikki kasvikset kypsennetään yhtä aikaa tai niin että kukin vihannes paistetaan erikseen.

kasvisruoka pasta

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »