Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Pääsiäiskaritsa (x2)

7 Huhtikuu 2020

Appelsiinin, rosmariinin ja mintun maustama karitsa kruunaa pääsiäisaterian. Ja kun karitsaa valmistaa kerralla vähän enemmän, voi seuraavana päivänä nauttia herkullista minttu-karitsa-pastaa tomaattikastikkeella. Pääsiäisvalmistelut kannattaa aloittaa ajoissa. Enkä nyt puhu rairuohon kasvattamisesta, vaan siitä ettei pääsiäisaterian ennakkovalmisteluja pidä jättää viime tippaan. Ja varsinkaan jos ostaa karitsan pakasteena.

appelsiini Karitsa minttu Paahdetut perunat Pääruoka pääsiäinen rosmariini

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »