Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Hurmaava rypälepasta

2 Helmikuu 2020

Paahdetut rypäleet ovat koukuttavan hyviä niin pastassa kuin illanistujaisten pikkunaposteltavien seurassa. Kuluneella viikolla silmiini osui Vaimomatskuu-blogin kuva paahdetuista rypäleistä fetan seurassa. Muistui mieleen tekemäni herkku muutaman vuoden takaa: Kuinka herkullisilta paahdetut rypäleet maistuvatkaan vuohenjuuston, hunajan ja rosmariinin kanssa, tarjottuna riisikakkujen ja suolakeksien päällä. Mutta Vaimomatskuu-blogissa paahdetuista rypäleistä tehtiin pastakastiketta samaan tapaan kuin Liemessä-blogin uunifetapastaa tehdessä. Oli pakko kokeilla.

feta pasta rosmariini rypäle paahdetut rypäleet rypälepasta

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »